The server load is too high, please visit https://xidol.net/

The server load is too high, please visit https://xidol.net/

サーバーの負荷が高すぎます。https://xidol.net/にアクセスしてください

7 comments

Skip to comment form

    • 2EU5 on November 4, 2020 at 1:22 pm

    Is GRAPHIS no longer to update?

    • Vonn on November 4, 2020 at 1:37 pm
      Author

    GRAPHIS will be uploaded tomorrow

    • 6771 on November 4, 2020 at 7:39 pm

    xidol.net does not show any pictures for me (IP blocking ?)

    • Vonn on November 5, 2020 at 11:32 am
      Author

    The picture server is unstable and sometimes it goes down, so you can’t see the picture

    • 6771 on November 5, 2020 at 4:23 pm

    It´s something with the browser and maybe https and http

    http://x-idol.net/ loading pictures OK in both browsers (Chrome, Firefox)

    https://xidol.net/ NOT loading pictures in Chrome, but OK in Firefox

    if I copy a JPG URL (placeholder symbol) in single tab, this picture is showing up in Chrome.
    But not embedded ones on the website.
    Adblock is deactivated.

    I suppose it´s because of the https (secured connection) maybe it does not allow hotlinking pictures from http servers in Chrome ?
    all pics are saved on http://x-idol.net/wp-content/ (no https)

    • Vonn on November 5, 2020 at 9:24 pm
      Author

    I use the Firefox browser and haven’t noticed this problem. I’ll try fix it

    • 6771 on November 6, 2020 at 4:14 pm

    This is the only post in https://xidol.net/, which is showing up the picture in Chrome :

    https://xidol.net/lcdv-40521-mai-nishida-%e8%a5%bf%e7%94%b0%e9%ba%bb%e8%a1%a3-%e3%81%b7%e3%82%8b%e3%82%8b%e3%82%93x%e3%81%be%e3%81%84%e3%81%b7%e3%82%8a%e3%82%93-iso-4-01gb/

    it has a https picture link which is secure for the https
    pics linked with http are “mixed insecure content” for https standard.

    found some sites on Google :

    https://web.dev/fixing-mixed-content/

    https://stackoverflow.com/questions/18327314/how-to-allow-http-content-within-an-iframe-on-a-https-site

    ah finally I found a personally solution in Chrome ! 🙂🙂🙂
    click on the lock symbol left beside the URL input line -> website settings -> insecure content -> select “allow”
    pics are loading now for this site !
    showing “not safe” in URL title bar and https is not working I think, but OK for the moment
    source code has to be changed to get this work fine or whole site changed to http

Leave a Reply

Your email address will not be published.